" A N E M Z A H A R "

Anem Zahar


Hai Welcome Here





  • Hover HERE




    Contact me HERE
    OR
    Wechat: @anemzahar
    OR
    Whatsapp: 0167274521





Wechat with me.


Kedai Backlink,Backlink Percuma Free Auto Malaysia Backlinks Free Automatic BacklinkMalaysia Free Backlink ServicesFree Promotion LinkFree Smart Automatic BacklinkMAJLIS LINK: Do Follow BacklinkLink Portal Teks TVAutoBacklinkGratisjapanese instant free backlink Free Plugboard Link Banner ButtonFree Automatic Backlink ServiceText Backlink Exchange






Cerita PANAS!
Jom Tonton Premier League Secara LIVE.

1 Mar 2012 | 01:06 | 0Comment




Hye. hari ni nak ajar korang macam mana nak delete word verification.. Tahu apa itu word verification? Haa~~ yang ni laa....

*yang ada anak panah tu laa W.V .. Selalunya benda alah ni laa yang membuatkan kita punye entri kurang comment.. Nak-nak bila ada segmen yang kita join, pastu bile orang lain nak inform kita suruh follow kan susah. Bayangkan kalau 50 orang buat W.V ni? Tak ke payah tu.. Oke cara dia senang je, follow je step kat bawah..

1. DASHBOARD > SETTING > COMMENTS.
2. Scroll ke bawah sampai nampak ni...


3. Then tukarkan aje daripada YES kepada NO.


Thats all friends. Easy right..dont forget to credit huh..