" A N E M Z A H A R "

Anem Zahar


Hai Welcome Here





  • Hover HERE




    Contact me HERE
    OR
    Wechat: @anemzahar
    OR
    Whatsapp: 0167274521





Wechat with me.


Kedai Backlink,Backlink Percuma Free Auto Malaysia Backlinks Free Automatic BacklinkMalaysia Free Backlink ServicesFree Promotion LinkFree Smart Automatic BacklinkMAJLIS LINK: Do Follow BacklinkLink Portal Teks TVAutoBacklinkGratisjapanese instant free backlink Free Plugboard Link Banner ButtonFree Automatic Backlink ServiceText Backlink Exchange






Cerita PANAS!
Jom Tonton Premier League Secara LIVE.

10 Sep 2012 | 08:34 | 0Comment

*ada comel? hihi.. Ni adek Anem. Tapi post ni bukan nak cakap pasal adek Anem ok..


Anem sebenarnya dalam perancangan nak buat satu segmen. Segmen ni adalah berkaitan dengan follow blog orang. *kira blogwalking lahh.. Tapi yang lainnya, Anem nak buat "Follow Tanpa Blogwalking". Haa~ Senangkan? Dengan cara itu, mudahlah bloggers dapat followers. Tapi ada masalah sikitlah.. Anem nak buat TOP REFERRAL untuk segmen ni tapi tak tahu nak cari macam mana. So, nak mintak jasa baik korang untuk sumbang atau sponsor anything dalam segmen ini. Paling banyak pun 5 SPONSORS. Jadi, pada sesiapa yang nak jadi sponsors boleh comment di sini or FB Anem secara private di SINI. Ok kerjasama anda AMAT di hargai dan didahului dengan ASSLAMUALAIKUM. :D