" A N E M Z A H A R "

Anem Zahar


Hai Welcome Here

 • Hover HERE
  Contact me HERE
  OR
  Wechat: @anemzahar
  OR
  Whatsapp: 0167274521

Wechat with me.


Kedai Backlink,Backlink Percuma Free Auto Malaysia Backlinks Free Automatic BacklinkMalaysia Free Backlink ServicesFree Promotion LinkFree Smart Automatic BacklinkMAJLIS LINK: Do Follow BacklinkLink Portal Teks TVAutoBacklinkGratisjapanese instant free backlink Free Plugboard Link Banner ButtonFree Automatic Backlink ServiceText Backlink Exchange


Cerita PANAS!
Jom Tonton Premier League Secara LIVE.

5 Jul 2013 | 09:58 | 0CommentAUTUMN DI HATIKU berkisar tentang Nina (Hanez Suraya), yang bekerja di sebuah kedai kek dan merupakan peminat fanatik K-Pop. Nina hidup dalam dunia K-Popnya tersendiri; tampil seperti gaya aktres Korea lengkap dengan solekan serta fesyen rambut mengikut gaya bintang kegemarannya selain turut cuba mempelajari bahasa Korea.
Bersama dengan rakan karibnya Jaja (Ezzaty Abdullah), Nina begitu obses dengan drama Korea; malah sering bercerita tentang jalan cerita yang ditontonnya selain mengajuk lakonan bintang yang diminatinya ketika waktu lapang. Kemunculan seorang pelanggan, Park Au Tum, atau dikenali dengan ‘Autumn’ (Kim Jin Sung) di tempat kerjanya pada suatu hari telah mengubah segalanya. Kehadiran Autumn di Malaysia kerana urusan perniagaan telah mencuri perhatian Nina. Nina yang malu-malu mulai jatuh hati kepada Autumn yang tidak fasih berbahasa Inggeris.
Segala tindakannya gagal mendapat perhatian Autumn, namun Nina kembali teruja apabila mengetahui rakan sekerjanya Zidick (Aiman Hakim) pernah tinggal di Korea semasa remaja dahulu dan tahu segalanya mengenai negara tersebut. Tanpa berfikir panjang, Nina mendapatkan bantuan Zidick dan cuba memenangi hati Autumn.
Nina dan Jaja juga terpaksa berhadapan dengan kerenah Kai (Anas Ridzuan), anak kepada tuan rumah sewa mereka. Kai seringkali mengusik, malah mengenakan Nina dan Jaja; antaranya berlakon sebagai penyampai radio dan mengumumkan yang kedua mereka memenangi percutian percuma ke Korea, semata-mata untuk memalukan mereka.
Nina pula terus gagal dalam cubaannya menggoda Autumn. Enggan berputus asa, usaha Nina akhirnya mula membuahkan hasil. Autumn mulai menyedari kehadiran Nina. Tanpa pengetahuan sesiapa, Zidick turut menaruh perasaan terhadap Nina. Manakala Nina yang semakin banyak menghabiskan masanya bersama Zidick, mulai sedar yang dia semakin mengenali jejaka itu walaupun telah bekerja bersama-sama semenjak tiga tahun lalu.
Adakah Nina akan temui cinta sejatinya? Siapa pilihan hatinya? Zidick, Autumn atau jejaka lain?