" A N E M Z A H A R "

Anem Zahar


Hai Welcome Here





  • Hover HERE




    Contact me HERE
    OR
    Wechat: @anemzahar
    OR
    Whatsapp: 0167274521





Wechat with me.


Kedai Backlink,Backlink Percuma Free Auto Malaysia Backlinks Free Automatic BacklinkMalaysia Free Backlink ServicesFree Promotion LinkFree Smart Automatic BacklinkMAJLIS LINK: Do Follow BacklinkLink Portal Teks TVAutoBacklinkGratisjapanese instant free backlink Free Plugboard Link Banner ButtonFree Automatic Backlink ServiceText Backlink Exchange






Cerita PANAS!
Jom Tonton Premier League Secara LIVE.

28 Jan 2014 | 02:31 | 4Comment

*ENTRY DIGAM UHU*




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ok nampak tak tajuk tu? Sebenarnya Anem dah selalu sangat join giveaway or segmen bloggers. Jadi hari ini Anem nak mencari beberapa sponsor untuk "TOPUP GIVEAWAY AZ" yang akan datang ini. Bila tajuknya ada "TOPUP" mesti bloggers ingat ada hadiah topup je. So, Anem nak selit sikit hadiah sampingan, contohnya felt craft, or anything yang berkaitan barangan pos.

Anem harap bloggers dapat tolong Anem menjayakan GA ni. 

Antara hadiah yang diperlukan ialah:

 TOPUP/Cash Money x 5 orang *lagi 2 orang
 Pakaian x 2 orang *lagi 1 pakaian
 Doodle / Header / Design Blog / Cursor / Banner x 10 orang
 Button badge / bookmark x 5 orang
 Novel x 2 orang
 Barangan K-Pop x 3 orang
 Tasbih Digital x 3 orang
 Felt Craft x 3 orang *lagi 1 felt craft
 Penjagaan Muka x 1
 Ring x 1
 Voucher to all participant
 HP Plug x 1
 Review blog x 5



Hadiah yang lain boleh jugak tapi bagitahu Anem dulu lah sebab nak tengok bersesuaian atau tak.
Korang PM je hadiah yang korang nak sponser utk GA ni.

 Sponsor boleh bagi 3 syarat jer.


Kelebihan jadi sponsor GA Anem ni:

 Anem akan letak fb page korang dekat iklan Anem selama 3 bulan.
 Dapat tingkatkan trafik blog
 Dapat tingkatkan bilangan follower
 Dapat berkenalan dengan blogger-blogger lain
 Dapat hadiah dari GA jika rezeki memang milik kita
 Dapat penuhkan entry semasa idea tak ada
 Akan selalu diterjah orang
 Dapat promosikan barangan latest korang

Tarikh penting!

 Tarikh start GA: 7 FEBRUARI 2014
 Tarikh tamat GA: Sampai mencecah 60 orang
 Tarikh tutup Pencarian Sponsor: 28 JANUARI 2014


Ok. Sesiapa yang berminat boleh hantar resume *cehhhh* dekat entry ni atau direct ke FB ANEM berserta maklumat berikut:

Nama :
Link blog :
Barangan sponsor :
Untuk berapa orang :
Syarat kepada peserta : 






Labels: , ,